Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@15:45:37 GMT

حرکت سیارکی عظیم به سوی زمین

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۵۲۳۸

حرکت سیارکی عظیم به سوی زمین

حرکت سیارکی عظیم به سوی زمین که جای نگرانی نیست ، دانشمندان نخستین بار این سیارک را در سال ۱۹۸۲ کشف کردند.

به گزارش مشرق، بنا به اعلام ناسا یک سیارک به ابعاد برج ایفل در ماه دسامبر، در حال حرکت به‌سوی زمین است. اما لزومی ندارد وحشت کنید؛ زیرا ردیاب سیارک سازمان فضایی ایالات متحده می‌گوید که این سنگ «بالقوه خطرناک» در تاریخ ۱۱ دسامبر (۲۰ آذر)، از فاصله ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ میلیون مایلی (۳.۸ میلیون کیلومتری) زمین فقط عبور خواهد کرد. اگرچه بعید است این سیارک ۳۳۰ متری که «نرئوس ۴۶۶۰» نام گرفته، تهدیدی را متوجه زمین کند، پیش‌بینی می‌شود در دهه‌های آینده ۱۲ بار دیگر از نزدیک (زمین) عبور کند.

بیشتر بخوانید

یک کدو حلوایی خندان در دل فضا

بر اساس پیش‌بینی‌ها، نزدیک‌ترین گذر این سیارک تخم‌مرغ شکل در روز چهاردهم فوریه سال ۲۰۶۰ (۲۵ بهمن ۱۴۳۸) در زمانی رخ خواهد داد که این سیارک به فاصله کمتر از ۷۴۵ هزار و ۶۴۵ مایلی (حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار کیلومتری) برسد. در مقایسه، فاصله زمین و ماه حدود ۲۳۹ هزار مایل (تقریبا ۳۸۵ هزار کیلومتر) است.

دانشمندان نخستین بار این سیارک را در سال ۱۹۸۲ کشف کردند و به دلیل مدار نزدیکش به زمین، امکان دسترسی به آن با فضاپیما به صورت بالقوه وجود دارد.

در حال حاضر هیچ ماموریتی برای کاوش و بررسی این سیارک برنامه‌ریزی نشده، اما [انجام چنین سفر اکتشافی] مطرح شده است. هر دو برنامه فضایی رباتیک رندزووس-شومیکر (نیِر NEAR) و ماموریت هایابوسا ژاپنی‌ها پیش از انتخاب سایر گزینه‌ها، «نرئوس» را به‌عنوان هدف در نظر گرفته‌اند.

پیش‌تر، این سه کشور فضاپیما روی سیارک‌ها فرود آورده‌اند و این سیارک‌ها اهدافی برای عملیات معدن‌کاری آینده محسوب می‌شوند. ماه گذشته، امارات متحده عربی برنامه‌هایی را برای اجرای ماموریت‌های اکتشاف سیارک‌ها اعلام کرد و نخستین کشورعربی است که چنین کاری را انجام می‌دهد. ماموریت فضایی اماراتی‌ها برای شروع در سال ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شده است و جست‌وجوی اکتشافی در هفت سیارک و همچنین سیاره زهره را شامل خواهد شد و با فرود سیارکی در سال ۲۰۳۳ به نقطه اوج خود می‌رسد.

عبور سیارک‌های بزرگ از نزدیکی زمین رخدادی نامعمول نیست. در ماه مارس، یک سنگ [فضایی]به ابعاد پل گلدن گیت به فاصله ۱.۲۵ میلیون مایلی (دو میلیون کیلومتری) زمین رسید. ناسا در صورتی سیارک‌ها را در رده سیارک‌های «بالقوه خطرناک» طبقه‌بندی می‌کند که این سیارک‌ها به فاصله کمتر از ۴.۶۵ میلیون مایلی (۷.۴ میلیون کیلومتری) زمین برسند و قطرشان بیش از ۵۰۰ پا (۱۵۲ متر) باشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان سیارک کره زمین ناسا فناوری سیارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۵۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر آخرالزمانی از طوفان 110 کیلومتری خراسان

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 5 طوفان تندری سه شنبه شب با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت شهرستان های سبزوار، داورزن، بردسکن در غرب خراسان رضوی را درنوردید. طوفان باعث حوادثی همچون سقوط درختان بر روی کابل‌های برق، خودروها و معابر و همچنین ریزش سقف دو واحد مسکونی شد. در پی ریزش سقف این منازل امدادگران یک زوج به همراه فرزند ۲ ساله‌شان را از زیر آوار نجات دادند.

دیگر خبرها

  • تصاویر آخرالزمانی از طوفان 110 کیلومتری خراسان
  • حرکت کاروان‌های شادی در دهه کرامت در تیران
  • تازه‌ترین نظریه توطئه: ما دو خورشید داریم که دومی پشت اولی پنهان شده!
  • احتمالا در آشوب‌های اولیه منظومه شمسی، مشتری در تشکیل ماه موثر بود
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس